استفاده از ظروف سنگی در پخت غذا باعث ایجاد طعم بسیار خوشایند و حفظ ارزش غذایی مواد موجود در آن میشود که این به دلیل پخت آرام و ملایم آن است. در ضمن زیانهای ظروف چدن، تفلون و … را نیز در پی نخواهد داشت چرا که اینگونه ظروف به محض ایجاد خراش احتمال ایجاد واکنش مضر شیمیایی با مواد غذایی را در پی دارند.
توجه داشته باشید که داخل دیگ یا ماهیتابه سنگی را قبل از مصرف با روغن خوراکی یا کره چرب نموده و ترجیحاً در آفتاب قرار دهید. این کار را برای دو تا سه بار تکرار نموده و سپس استفاده نمایید. همچنین برای دوام بیشتر، آنها را بدون آب بر روی شعله مستقیم اجاق قرار ندهید. استفاده از آن در فر امکان پذیر است.
مشخصات فنی
-
ابعاد
۱۷x17x16 سانتیمتر
-
وزن
۳۲۰۰ سانتیمتر
-
جنس
سنگ
-
تکنیک ساخت و تزئین
خراطی سنگ
-
درپوش
دارد
-
دسته
ندارد
-
استان تولید
خراسان رضوی
-
محل تولید
مشهد
-
سایر توضیحات
– مقاوم در برابر ضربه -
– قابل شستشو
-
– ساخته شده از سنگ سرپانتین
-
xxx طبخ غذا در ظروف سنگی باید حتما همراه با آب انجام شود. در هنگام استفاده با روغن احتمال ترک خوردگی ظرف بالا می رود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.