نقد و بررسی اجمالی
                                بادکا یا گلوکز، مایعی است که از هیدرولیز نشاسته با اسید یا آنزیم تهیه میشود. بادکا، چسبنده، روشن و بیبو است و در دو رنگ سفید و زرد شفاف به دست می آید که در انواع کیک، گز، سوهان و شیرینی و شکلات استفاده می شود. از بادکا یا گلوکز در تهیه خمیر فوندانت و برای درست کردن گل های خوراکی و روکش کیک ها نیز استفاده می شود
                            
مشخصات کالا
مشخصات فنی
- 
استان تولید
 - 
نوع نبات
نبات ساده
 - 
محل تولید
همدان
 - 
وزن
۱۰۰۰گرم
 


				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.