چی شی/ خورش توت فرنگی از غذاهای جدید و خوشمزه بین المللی است که برای کسانی که دنبال آشنایی با طعم های جدید هستند، یک گزینه مناسب می باشد.
مواد لازم برای ۳ نفر
فیله مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سس باربیکیو۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
آب جوش½ لیوان
عسل۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی۱ و نیم لیوان
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش توت فرنگی خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه مرغ را ماساژ می دهیم تا به طور کامل مزه دار شد.
مرحله دوم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس بلافاصله پیاز را درون تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه درون یک تابه مناسب مقداری روغن اضافه می کنیم و فیله مرغ مزه دار شده را به همراه زعفران درون تابه اضافه می کنیم و به طور کامل سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس خورش را آماده می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب سس باربیکیو، شکر قهوه ای، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، سپس فیله های مرغ سرخ شده را به همراه آب جوش به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
حالا توت فرنگی را می شوییم و به صورت ورقه ای برش می زنیم، سپس ۲۰ دقیقه آخر پخت توت فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد و مزه ها با هم ترکیب شوند. در آخر خورش توت فرنگی را با پلو سرو کنید. نوش جان.