نونِ سوروک رو تو سفرِ قبلی که به یزد داشتم امتحان کردم و خیلی ازش خوشم اومده بود؛ دوست داشتم این سری که میرم یزد، مراحلِ پختش رو هم از نزدیک ببینم.⁣
به پیشنهادِ یکی از دوستای یزدیم، رفتم پیشِ یه آقا ‌و خانومِ با صفا و مهمون‌نواز و ازشون خواستم برامون این نون رو درست کنن و مراحلش رو توضیح بدن..
⁣نونِ سوروک از نون‌های قدیمی و سنتیِ یزده که از آرد، روغن، زردچوبه، تخم گشنیز و شکر تهیه میشه و تو روغن ارده یا کنجد سرخ میشه.⁣
این نون برای مناسبت‌های مختلف مثل جشن‌ها، سوگواری‌ها، ماه رجب و… پخته میشه و با پودر قند یا شکر یا پشمک تزیین و سرو میشه.⁣

از صفحه لقمه