مواد لازم
آرد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
آب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
طرز تهیه
ابتدا شکر، آب، گلاب و هل روی حرارت بزارین تا شهد آماده بشه، همین که شکر حل شد کافیه، لازم نیست جوش بزنه.
بعد آرد الک کنید تفت بدین حدودا یک ربع تا کمی تغییر رنگ بده
حالا ارد یکبار دیگه الک کنید رو غن مایع بهمراه روغن نیمه جامد اضافه کنید ۵ دقیقه دیگه تفت بدین، از اینجا به بعد هر چقدر آرد بیشتر حرارت بخوره رنگ آرد طلایی میشه در نتیجه حلوا رنگ تیره تری دارید کاملا سلیقه ایه.
در اخر شهد اضافه کنید خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفته گوشه تابه جمع بشه حلوا ما امادست نوش جان
تو این حلوا به دلخواه میشه گردو و زعفرون ریخت.
برای تهیه آرد برنج :
اگه تونستید خودتون برنج با گلاب هشت ساعت خیس کنید میشه از شب تا صبح، صبح روی پارچه نخی پهن کنید جلوی افتاب بزارید وقتی که خشک بشه خودش ترک ترک میشه کارتون راحت تر میشه، در اخر اسیاب کنید.
اگه نتونستید از آرد برنج بازاری استفاده کنید.
ویدئو از
fereshteh.n__