آموزش یه گز آردی فوق العاده که برای عید نوروز هم عالیه و نکته خوب این آموزش این هست که گلوکز رو هم قراره خودمون درست کنیم که برای انواع شیرینی ها به خصوص زولبیا بامیه عالیه پس این ویدئو رو حتما ذخیره کن که گمش نکنی 🥰
.
مواد لازم گلوکز:
شکر…. یک لیوان
آب… یک لیوان
آبلیمو … یک قاشق غذا
(گلوکز رو میتونید آماده از لوازم قنادی ها هم تهییه کنید)
.
مواد لازم برای گز:
شکر… یک لیوان
آب… یک چهارم لیوان
گلاب… یک چهارم لیوان
گلوکز… نصف لیوان
سفیده تخم مرغ… دو عدد
مغزی جات… به مقدار لازم

برای درست کردن گلوکز در ابتدا شکر و آب رو روی حرارت بزارید تا کاملا آب بشه و بهش آبلیمو بزنید وقتی آبلیمو ریختید باید دیگه هم نزنید و روی حرارت متوسط رو به کم اجازه بدید بیست الی بیست و پنج دقیقه بمونه و بعد داخل ظرف در بسته بریزید و اجازه بدید سرد بشه، داخل کابینت به مدت شش ماه موندگاری داره.

برای درست گز شکر آب و گلاب رو روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید که شمر آب بشه و بهش گلوکز بزنید وقتی شروع به جوش زدن کرد با دست تست کنید اگر بین دست نخ داد شربت آمادست دقت کنید اگر زود بردارید گز شل میشه و دیر بردارید گز سفت میشه و سپس سفیده دو عدد تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کاملا ابری و حجیم بشه مقداری از شهد رو به سفیده اضافه کنید تا باهم هم دما بشه و کمی هم بزنید و همه سفیده هارو به شهد اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا ترکیب بشه و بعد باید با لیسک حدود بیست دقیقه هم بزنید تا مواد گز خودشو بگیره و مغزی جات مورد علاقتون رو اضافه کنید، کف یک ظرف نایلون بزارید آرد بپاچید مواد گز رو بریزید و دوباره آرد پاشی کنید و بزارید داخل یخچال تا گز محکم بشه و بعد برش بزنید، برای نگهداری گز هارو داخل ظرف در بسته داخل یخچال بزارید و پنج دقیقه قبل سرو از یخچال در بیارید و نوش جان کنید.