نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با بیان اینکه توافق دستمزد در سایه همراهی و همدلی دولت و گروه کارفرمایی و کارگری حاصل شد، از دولت و وزارت صمت خواست تا در سال آینده دست واحدهای کوچک تولیدی را گرفته و آنها را مورد حمایت قرار بدهند و تحریم‌ها و فشارهای داخلی از گردن تولید برداشته شود تا فعالان اقتصادی با آرامش خاطر به کار و تولید بپردازند.

اصغر آهنی‌ها در ارزیابی نشست دستمزد شورای عالی کار اظهار کرد: چندین هفته است که به صورت مستمر جلسات حقوق و دستمزد برگزار می شود به ویژه در یک هفته گذشته می‌توان گفت به طور فشرده و پشت سر هم این جلسات را داشتیم. در جلسه دیروز با توجه به اینکه ۱۴ و نیم ساعت به طول انجامید جلسه ای بسیار سنگین و پر فراز و نشیب و کنش و واکنش را داشتیم و هر گروه مباحث و دیدگاههای خود را مطرح می‌کرد.
وی ادامه داد: گروه کارفرمایی دنبال این بود که حقوق و دستمزد حول نرخ تورم تعیین شود تا آسیبهایی که فکر می کنیم واحدهای ما را درگیر کند، کاهش دهیم. در نهایت با توجه به اینکه شرکای اجتماعی روی برخی اعداد و ارقام نظر داشتند و بحث ها و مذاکرات به شدت به طور پارامتریک با هم پیش می رفت و با درنظر گرفتن جمیع جهات، شرایط کشور و مردم برای حفظ تولید و صیانت از نیروی کار افزایش ۵۷.۴ درصدی را مصوب کردیم.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار تصریح کرد: در این جلسه تاکید داشتیم واحدهای کوچک ما با این افزایش دچار مشکل خواهند شد لذا از دولت و وزارت صمت و صنایع مدد خواستیم، واحدهای کوچک را در سال آینده با راهکارهایی مورد حمایت قرار دهند تا جلوی آسیب جدی کارگاه ها و واحدهای کوچک را بگیریم.
آهنی ها ادامه داد: با توجه به قیمت مواد اولیه و حامل های انرژی و مسأله ارز ۴۲۰۰  تومانی که مثل یک صاعقه بر سر واحدهای تولیدی آمده است،   انتظار داریم دولت به این سنگرسازان بی سنگر که در جبهه اقتصادی و کار و تولید سنگین ترین فشارها را تحمل می کنند، کمک کرده و مشکلاتی که در بحث دارایی و بیمه با آن درگیر هستند، برطرف کند.
وی خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم که اگر تحریم‌ها و فشارهای داخلی از گردن تولید برداشته شود و اجازه دهند فعال اقتصادی با آرامش خاطر کار خود را پیش ببرد، می‌توانیم با بهره وری بالاتر بخش زیادی از مشکلات و هزینه‌های زیادی که برای واحدهای تولیدی به وجود آمده است، برطرف کنیم.
آهنی‌ها افزود: دولت در چند روز گذشته به موضوع دستمزد نظر داشت و وزیر کار نیز پیگیر قضیه بود تا به نوعی به لحاظ معیشتی به جامعه کارگری کمک شود، البته همه این کمک ها را به گردن بخش کارفرمایی گذاشتند. اگر در بخش های مختلف دست واحدهای تولیدی به ویژه کارگاه‌ها و واحدهای کوچک را نگیریم و موانع را از پیش پای آنها بر نداریم، قطعاً سال آینده دچار مشکل خواهند شد.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار ابراز امیدواری کرد: سال آینده فعالان اقتصادی با همه توان به تلاش ادامه دهند و دولت، واحدهای کوچک تولیدکننده را فراموش نکند و دستشان را بگیرد تا با توجه به جراحی هایی که هم  به لحاظ دستمزدی و هم اقتصادی رخ داده از سختی‌ها سربلند بیرون بیاییم.