مواد لازم
   برنج –  ۲۰۰ گرم
 روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
 برگ بو – ۶ عدد
 چوب دارچین – ۲ عدد کوچک
 میخک –  ۲ عدد
 هل – ۴ دانه
 زیره سیاه – ۲ قاشق مرباخوری
 زردچوبه – یک چهارم قاشق مرباخوری
 لیموی  تازه درشت – یک عدد
 آب – ۴۵۰ میلی لیتر
 نمک – به مقدار لازم
 جعفری – به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه
۱- برنج را خیس کنید.۲- در یک ظرف مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
۳- برگ بو، میخک، دارچین، هل، زردچوبه و زیره را داخل روغن تفت دهید.
۴- آب برنج  را بریزید و به مواد اضافه کنید و همراه با آب لیموترش، آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و میزان آب کافی باشد.
۵- پس از جوش آمدن و تبخیر آب اضافی ، برنج را دم  کنید.
۶- پس از دم کشیدن برنج با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.