خورشت قیمه غذایی که در طول زمان خیلی بالا پایین شده و تغییر کرده جوری که الان حتی آشپز ها و آشپزخونه ها هم جور دیگه می پزن. ولی دوستان اگر قیمه رو به این سبک درست کنید متوجه می شید که چه کلاهی سرمون رفته با این تغییرات. به این سبک بپزیدش و دیگه همین میشه قیمه برای همه فصول
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفند به ازای هر نفر: ۷۰ تا ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نوک قاشق چایخوری
لپه: به ازای هر نفر ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین
زعفران به مقدار لازم
مغز لیمو عمانی: ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۴ عدد
آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی: به مقدار لازم
منبع: meraj.hobbies
محصولات بخش فروشگاه