شما که غریبه نیستین ولی این دستور پاچینی هست همونی که داخل فر گردون مرغ درست میکنن وبا کتف و بال به هم چسبیده بود. پیاز هم نمیخواد تضمینی بزن که دستورش اورجینال اورجیناله
اگر می خوای طعم واقعیش رو ببینی حتما ۲۴ ساعت رو استراحت بده تا ببینی مزه چیه
مواد لازم
کتف و بال یا کتف خالی: ۵۰۰ گرم
آب لیمو: یک لیموی درشت
زعفران به مقدار لازم
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
منبع: meraj.hobbies
محصولات بخش فروشگاه