رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا روش هایی برای استفاده از کارت های عابر بانک عنوان کرد تا افراد گرفتار اسکیمرها نشوند.
سرقت اطلاعات کارتهای بانکی و کلاهبرداری در این زمینه روز به روز در حال افزایش است و مجرمان هر روز به دنبال دستیابی به ابزارها و روشهای جدید برای موفقیت بیشتر در این زمینه هستند. جدیداً مجرمان از ابزاری به نام اسکیمر برای کپی کردن کارتهای اعتباری و سرقت اطلاعات کارتهای بانکی استفاده میکنند.
اسکیمر یک دستگاه است که از طریق آن مجرم اقدام به کپی برداری از کارت اعتباری میکند؛ همچنین اسکمیر را میتوان یک دستگاه کارتخوان در نظر گرفت که اطلاعات کارت بانکی افراد را سرقت میکند.
این دستگاه از نوار مغناطیسی کارتهای بانکی یک کپی تهیه میکند. در ادامه فرد مجرم اطلاعات کپی شده را در کارتهای بانکی خام کپی میکند و به این طریق از حساب قربانی به صورت غیر مجاز، برداشت میکند. آنگونه که گفته شده سرقت اطلاعات کارتهای بانکی از طریق اسکیمر، هم با دستگاههای پوز و هم با دستگاههای عابر بانک امکان پذیر است.
در همین راستا سرهنگ علی محمد رجبی گفت: یکی از شگردهای کلاهبرداری برای سرقت کارتهای بانکی و برداشتهای غیرمجاز از موجودی حساب بانکی قربانیان، بهرهگیری از دستگاههای اسکیمر برای جعل کارتهای بانکی است.
دریافت رسید و بررسی عدد و رقم آن یکی دیگر از راههایی است که میتوان جلوی کلاهبرداران را گرفت همچنین توصیه میشود به هیچ عنوان کارتهای بانکی را به فروشندگان ندهندرئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: برای اینکه گرفتار اسکیمرها نشویم توصیه میشود شخصاً به دستگاه پوز یا کارتخوان مراجعه کنند.
وی افزود: همچنین برای وارد کردن رمز باید خود فرد اقدام کند و رمزش را در اختیار دیگران قرار ندهد.
رجبی بیان کرد: دریافت رسید و بررسی عدد و رقم آن یکی دیگر از راههایی است که میتوان جلوی کلاهبرداران را گرفت همچنین توصیه میشود به هیچ عنوان کارتهای بانکی را به فروشندگان ندهند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: این روزها به همان اندازه که کارتهای عابربانک و دستگاههای کارت خوان خرید کردن و نقل و انتقال پول را راحت کرده است خطرات سوءاستفاده از همین کارتها هم بیشتر از گذشته حسابهای بانکی را تهدید میکند.