هم صبحانه، هم عصرانه هم میان‌وعده

نکات:
۱-غلظت مایه پنکیک باید حالت ریزشی پیوسته باشه.

۲-تابه حتما باید نچسب و بدون خط و خش باشه، بدون چرب کردن بذارین تا کاملا داغ شه.

۳-برای خوش رنگ شدن پنکیک ها، حرارت گاز ملایم باشه.

۴-یه طرف پنکیک ها که شروع کرد به حباب زدن، برشون گردونید.

مواد لازم:
۱-آرد سفید ۱ پ
۲-شکر ۲ ق.غ
۳-نمک ۱ پینچ
۴-شیر ۳٫۴ پ
۵-روغن یا کره ۲ ق.غ
۶-تخم مرغ ۲ عدد
۷-وانیل ۱ پینچ
۸-بیکینگ پودر ۱٫۲ ق.چ
۹-موز برای سرو
۱۰-توت فرنگی برای سرو
۱۱-نوتلا برای سرو

از صفحه اکو فود