فریدکادله یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشورهای آلمان و دانمارک می باشد که با مواد متنوعی تهیه می شود

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
جو پرک ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کاغی 
پاپریکا، زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه فریکادله  
مرحله اول
برای تهیه فریکادله خوشمزه و ساده در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ و جو پرک اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سس خردل را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را در حدی که کاملا یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مایه فریکادله را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس زمان می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله به اندازه یک نارنگی از مایه فریکادله بر می داریم و آنرا مانند کتلت به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شود. پس از اینکه یک سمت فریکادله سرخ شد، آنرا بر می گردانیم.
مرحله پنجم
تمام فریکادله ها را به همین صورت شکل داده و سرخ می کنیم. پس از اینکه دو سمت فریکادله ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مرحله ششم
در صورت تمایل می توانیم چند عدد گوجه فرنگی را به صورت کامل یا نصف شده درون تابه بچینیم تا در کنار فریکادله ها سرخ شوند. در نهایت فریکادله ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.