مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد هم دمای محیط ( زرده و سفیده جدا کنید)
شکر دانه ریز ۱ لیوان فرانسوی
آب گرم نصف استکان کمرباریک ترک( ۶۲ میلی لیتر)
روغن نصف استکان کمرباریک ترک
بیکینگ پودر یک بسته (۲ و نیم قاشق چایخوری)
وانیل شکری ۱ بسته یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی ۱ و ۳/۴ لیوان
۲ و نیم قاشق چایخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
سفیده و زرده رو بعد از اینکه جدا کردیم،زرده رو به همراه شکر بوسیله همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه.آب گرم و روغن رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.آرد بیکینگ پودر و وانیل رو مخلوط کرده ۳ بار الک میکنیم و به تدریج به مواد اضافه کرده و با لیسک هم جهت دپر همزن هم میزنیم( حتما هم جهت باشه دوستان چون در پف کیک تأثیر داره و چنانچه دیدید موادتون داره خیلی سفت میشه دیگه آرد اضافه نکنید)در ظرف تمیز و خشکی سفیده تخم مرغ رو با یک پنس نمک با دور تند همزن میزنیم تا سفت و حجیم بشه.سفیده رو به مخلوط زرده اضافه کرده و خیلی آروم با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه(زیاد هم زدن ممنوع). حالا ۳ قاشق مرباخوری از مواد کیک رو در ظرف کوچکی ریخته، و ۴ قاشق هر در ظرف دیگه میریزیم. به ظرفی که ۴ قاشق از مواد کیک داریم رو دو قاشق چایخوری پودر کاکائو و دو قاشق چایخوری آب اضافه کرده و هم میزنیم.به ظرف دیگه هم که ۳ قاشق از مواد بود نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کرده وهم میزنیم.مواد دکور رو داخل دو قیف یکبار مصرف ریخته،کف قالب رو چرب کرده(دیواره چرب نشه)، قالب رو داخل یک سینی گذاشته روی اجاق کمی گرم کرده(گرم کردن باعث میشه موقع طرح زدن موادتون با مواد اصلی کیک مخلوط نشه)، مطابق ویدئو طرح زده و مواد کیک رو داخل ظرف میریزیم و قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بمدت حدودا نیم ساعت قرار میدیم تا بپزه( مدت پخت بستگی به فر دارد). هنگام پخت کیک گوشه فر یک ظرف کوچک آب قرار بدید،این کار باعث میشه کیک نرم و زیباتری داشته باشیم.کیک رو پس از اینکه سرد شد ابتدا از دیواره ظرف جدا کرده و سپس کامل جدا میکنیم.نوش جان🌹
منبع: chefzahra.84