تانتونی ی ساندویچ بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور ترکیه برمیگرده ، هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود و در عین سادگی بسیار خوشمزه می باشد و در اصل با نان لواش و بسیار چرب و روغنی سرو میکنن
مواد لازم تانتونی برای چهار نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله یا مرغ ششصد گرم
آب یک و نیم لیوان
نمک یک ق مرباخوری _پودر پیاز یک ق م_ پودر سیر یک ق م_ فلفل پول بیبر یک ق م _ اویشن یک ق چ _ در صورت دلخواه کمی پودر زیره
پودر پاپریکا یک ق م
کره سی گرم
گوشت را به صورت نواری نازک برش بدید و با یک و نیم لیوان آب با درب بسته بزارید با حرارت کم به مدت یک ساعت و نیم بپزه
بعد که پخته شد و ابش تبخیر شد ادویه ها و کره رو بریز و مجدد نصف لیوان اب بریز و بعد از سه دقیقه خاموش کن
مواد لازم برای دوازده عدد نان لواش
ارد سفید قنادی یا ارد نان چهار پیمانه
نمک یک ق چ
شکر یک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
اب یک و نیم لیوان
همه ی مواد خشک رو با هم مخلوط کن بعد کم کم آب بهش اضافه کن اگه خمیر شل شد دوباره ارد بریز و اگه خیلی سفت شد کم کم آب اضافه کن اینقدر ورز بده تا خمیر نرم و لطیف و نچسبی بهت بده
چونه های شصت گرمی بردار و روشو بپوشون به مدت نیم ساعت
سطح کار رو ارد پاشی کن و چونه ها رو با وردنه به صورت گرد و نازک تا جایی که میتونی نازک کن
بعد بردار و بزار روی تابه ای که از ده دقیقه قبل حسابی داغ شده
حرارت نسبتا زیاده
بعد از چند لحظه شروع با حباب زدن میکنه اون سمتش هم که پخته شد سریع بردار و بزارش توی ی سفره تا نرم بمونه
اینم از نون لواش
گوشت امادست نون هم اماده
برای داخل ساندویچ
کمی جعفری ریز خرد شده به همراه گوجه نگینی و پیاز خلالی و یک ق م پودر پاپریکا و یک ق م سماق و کمی نمک لازم داریم
برای سس روی ساندویچ ترکیب کمی ماست چکیده و یک حبه سیر رنده شده میخوایم
و برای روی سس ترکیب کره و کمی روغن زیتون و کمی فلفل پول بیبر(این فلفل تندی کمی داره )
نون رو بزنید روی گوشت کمی چرب شه اول گوشت میزاریم بعد مواد میانی (جعفری و گوجه و پیاز) بعد اروم رول میکنید و برش میرنید و با سس و کره اب شده میل میکنید
به شدت توصیه میشه
از صفحه پوپک فود