کیک توپک برفی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود
مواد لازم کیک توپک برفی
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر ½ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مواد لازم برای توپک برفی
پنیر خامه ای۱۷۵ گرم
پودر نارگیل۲ استکان
شکر۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک توپک برفی
مرحله اول
برای تهیه کیک توپک برفی در ابتدای کار توپک ها را درست می کنیم، برای این منظور پنیر را به همراه سفیده تخم مرغ، شکر، وانیل و پودر نارگیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مواد کمی سفت شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم.
مرحله سوم
تمام مواد را به همین صورت آماده کرده و درون یک سینی می چینیم، سپس روی توپک ها را سلفون کشی کرده و درون یخچال قرار می دهیم. برای تهیه کیک، ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله کره هم دمای محیط را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه کرده و مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا حجیم شوند.
مرحله پنجم
حالا آرد را با نشاسته ذرت، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک ترکیب کرده و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس شیر را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی متر را چرب می کنیم و مایه کیک را درون آن می ریزیم، سپس توپک ها را روی مایه کیک می چینیم و کمی فشار می دهیم تا داخل مایه کیک فرو روند. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم.