صفر تا صد تهیه «سالاد استیک» به روش حرفه ای

سالاد استیک را می‌توانید به‌عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کنید.🍀

در این سالاد از برش‌های نازک راسته گوساله استفاده می‌کنم. راسته گوساله نسبت به تمام قسمت‌های گوساله کمترین بو را دارد و به همین دلیل جایگاه بسیار ویژه‌ای در سبک آشپزی فرانسوی و استیک‌های ویژه آن‌ها دارد.🔥⭐️

این مرینیت برای بسیاری از استیک‌ها کاربرد دارد و حتماً زمان لازم برای مرینیت به گوشت داده شود.
حتماً نکاتی که در مورد پخت و رِست استیک گفته شد را رعایت کنید و همیشه استیک را قبل از ول دان شدن از روی گریل یا تابه بردارید.

منبع: ashpaz.tv