در دستور کیک اسپرسو ، معمولا از ترکیب طعم اسپرسو و کاکائو تهیه می شود. شما میتوانید از دستور کیک اسپرسو شکلاتی برای مهمانی ها و دورهمی ها استفاده کنید. در ادامه مقاله با آموزش کیک اسپرسو به روش های مختلف با ما همراه شوید.
کیک اسپرسو شکلاتی
مواد لازم کیک اسپرسو شکلاتی
تخم مرغ کوچک۵ عدد
شکر ۱ و نیم پیمانه
قهوه اسپرسو۱ فنجان
شیر ولرم۱۸۰ میلی لیتر
روغن مایع۲۱۰ میلی لیتر
آرد۴۳۰ گرم
پودر کاکائو⅓ پیمانه
بکینگ پودر۳ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد لازم سس شکلاتی
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱ فنجان
پودر قهوه در صورت تمایل۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک اسپرسو شکلاتی
برای تهیه کیک قهوه اسپرسو را درست کنید و کناری بگذارید خنک شود. تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت ۷ – ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. قهوه و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. آرد ، بکینگ پور و نمک را در سه مرحله مرحله با الک کردن به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی با تخم مرغ مخلوط نمایید. کف قالب را با روغن مایع چرب کرده و مایع کیک را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید تا بپزد. کیک را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید کاملا خنک شود. برای تهیه سس شکلاتی روی کیک خامه صبحانه را درون کاسه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و روان شود. شکلات خرد شده یا رنده شده را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. در صورت تمایل میتوانید قهوه را از ترکیب سس شکلات حذف کنید تا طعم اصیل شکلات را روی کیک احساس کنید.
اجازه دهید کمی سس شکلات از حرارت بیوفتدسپس عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود زمانی که کمی سس غلیظ شد روی کیک بریزید و سرو نمایید.
کیک با قهوه اسپرسو
مواد لازم کیک با قهوه اسپرسو
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ ونیم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
پودر قهوه ۳ تا ۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق مربا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
پودر کاکائو ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک با قهوه اسپرسو
این دستور کیک اسپرسو بدون نیاز به همزن برقی است و میتوانید تمام مراحل مخلوط کردن کیک را با همزن دستی انجام دهید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده ۳ بار الک کنید. تخم مرغ ، شکر و وانیل را هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. روغن و پودر کاکائو را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. پودر قهوه را با شیر مخلوط کنید و سپس به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید تا بپزد.
بعد از خنک شد کیک را از قالب خارج کرده و روی دیس مورد نظر بگذارید و تزئین کنید.
در صورتی که میخواهید کیکتان فقط طعم قهوه داشته باشد میتوانید پودر کاکائو را با آرد جایگزین نمایید.
آموزش کیک با اسپرسو
مواد لازم کیک با اسپرسو
برای ۶ نفر
آرد ۲ پیمانه
شکر۲ پیمانه
پودر کاکائو شیرین نشده۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمک۱/۴ قاشق چای خوری
پودر اسپرسو۱ قاشق چای خوری
شیر۱ پیمانه
روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ درشت۲ عدد
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
آب جوش۱ پیمانه
طرز تهیه کیک با اسپرسو
آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک ، کاکائو و پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید.
شیر ، روغن ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده سپس به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود.
آب جوش را حین هم زدن کم کم به مواد اضافه کنید. خمیر کیک را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فری که با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. ۱۰ دقیقه کیک را کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد و سپس از قالب خارج کنید. برای روی کیک هم میتوانید با ترکیب ۲ به ۱ خامه و شکلات گاناش درست کنید.
مواد لازم کیک اسپرسو خامه ای
قهوه اسپرسو( اسیاب کرده ) ۲ قاشق چای خورى
آب جوش ۱ قاشق سوپخورى
تخم مرغ ۳ عدد
شکر قهوه اى۱۵۰گرم
آرد ۱۵۰گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخورى
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخورى
نمک یک هشتم قاشق چایخورى
کره آب کرده و خنک شده ۱۵۰ گرم
خامه فرم گرفته مخلوط با قهوه اسپرسو حدود ۱۵۰ گرم
پرک بادام برشته کرده به میزان لازم
طرز تهیه کیک اسپرسو خامه ای
یک قالب میان تهی به قطر ۲۱ سانتی متر را چرب کنید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قهوه را در آب جوش حل کنید. حدود ۸ دقیقه تخم مرغها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود و شکر در آن حل شود. کره را هم اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. آرد ، بکینگ پودر ، کاکائو و نمک را در دو مرحله روی تخم مرغ ها الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
خمیر کیک را در قالب ریخته به مدت ۴۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد.
۵ دقیقه قالب را کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.
خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگید و جای پره های همزن رویش بمانید سپس روی کیک را با خامه و پرک بادام تزئین کنید.
در صورت تمایل میتوانید هنگام هم زدن خامه مقداری پودر قهوه فوری به آن اضافه کنید تا طعم قهوه بگیرد.