برای درست کردن مسقطی اول یک پیمانه نشاسته گل رو با سه لیوان آب خوب مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم و یک و نیم پیمانه شکر بهش اضافه میکنیم روی حرارت میگذاریم مدام هم میزنیم شعله باید کم باشه بعد که یکم غلیظ شد بهش نصف پیمانه روغن مایع و نصف پیمانه گلاب و مقداری کره و زعفران دمکرده میزنیم میتونید هل هم اضافه کنید بعد مقداری خلال بادام که کمی بدون روغن تفت دادیم اضافه میکنیم و یکم که روی حرارت موند خاموش میکنیم داخل قالب سلیکونی میریزیم یا مثل من تویک ظرف سرو کنید یا لوزی لوزی برش بدید نوش جان

منبع: @khalaghiat.khaneh