مواد لازم:
سیب رنده شده: ۲ پیمانه
آرد قنادی: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ۳/۴ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
دارچین: به مقدار دلخواه (حدود ۱ قاشق چایخوری)

طرز تهیه:
ابتدا برای درست کردن فر دست ساز قابلمه ای با توجه به اندازه قالب، به همراه شعله پخش کن روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
شکر، وانیل و تخم مرغ ها را آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آرد قنادی را با دارچین، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط می کنیم و بعد الک کردن کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم و در انتها سیب رنده شده را داخل مایه کیک ریخته و مخلوط می کنیم.
قالب بعد چرب کردن با روغن نباتی، آرد پاشی می کنیم و مایه کیک داخل قالب می ریزیم.
کیک و داخل قابلمه گرم شده روی شعله پخش کن، قرار داده و با شعله کم به همراه دمکنی می پزیم.

نکات:
آرد و قبل استفاده سه بار الک کنید.
درب قابلمه را حین پخت کیک باز نکنید و دما را کم و زیاد نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک می شود.
قبل قرار دادن قالب داخل قابلمه با هر جسم فلزی یه فاصله بین قالب و قابلمه ایجاد کنید.
حتما روی سر قابلمه دمکنی قرار بدید تا مانع خارج شدن هوا شوید.
درصورت استفاده از فر می توانید با دمای ۱۸۰-۱۷۵ سانتیگراد این کیک بپزید.
برای اندازه گیری سیب رنده شده آن را داخل پیمانه فشرده نکنید.
برای دیدن مواد لازم به صورت فیلم به هایلایت کیک سیب رنده شده مراجعه کنید.

ویدئو از  zahra.afrazeh