پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی سنتی که بدون فر و همزن درست میشه

مواد لازم
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع یا جامد : ۱/۳ لیوان
ماست سفت : نصف لیوان
بکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
آرد قنادی : ۲ الی ۲/۵ لیوان

مواد میانی :
مغزیجات : ۳/۴ لیوان ( من مغز بادام ، گردو و پودر نارگیل زدم )
پودر قند : ۱/۳ لیوان
پودر دارچین : ۱ قاشق چایخوری
گلاب : ۱ قاشق غذا خوری

نکته
خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.
آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.
از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.
شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.
بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید.

ویدئو از ashpazii_marziyeh