این رولت اسفناج پنیری رو وقتی درست کنید هم خودتون عاشقش میشید هم بچه هاتون از خوردنش کلی لذت میبرنن و اگه هم بد غذا باشن بخاطر شکل جذابش حتما دوسش دارن

مواد لازم
اسفناج: ۱۲۰گرم
تخم مرغ: ۳عدد
نمک،فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
آرد: ۱ق.غ
سیر: ۳حبه
پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم
سس مایونز: ۱ق.غ
مغز گردو خوردشده: به مقدار دلخواه

بعد از اینکه برگهای اسفناجو شستیم و آبش رفت ریز خوردش میکنیم و بهش تخم مرغو همراه ادویه ها،آرد و سیر رنده شده اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
مایمون که آماده شد داخل یه تابه تفلونِ تقریبا بزرگ(۲۰در۳۰)مقداری روغن میریزیم و مایه رو میریزیم و سطح روشو کاملا صاف میکنیم(حجم مایمون داخل تابه نباید زیاد باشه تا ضخامت رولتون کم باشه)در تابه رو میذاریم و با حرارت کم نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه میدیم تا کوکومون هم بپزه هم سرخ بشه.یک طرفش که سرخ شد کافیه از رو حرارت برمیداریم و میذاریم تا خوب خنک بشه بعد از تابه درمیاریم و از قسمت سرخ شدش روی سلفون میذاریم.پنیر خامه ای رو که ما از ترکیب(پنیر لبنه کاله و پنیر کلاسیک پنج ستاره کاله به خاطر طعم خوبش استفاده کردیم)با یه قاشق سس مایونز مخلوط میکنیم و روی همه سطح کوکو میمالیم بعداز اون مغز گردوی خوردشده رو میریزیم و به آرومی با کمک سلفون رولش میکنیم.برای چندساعت داخل یخچال میذاریم و بعدش به اندازه دلخواه برش میزنیم

رولت اسفناج و پنیر خوشمزه و جذابمون به همین راحتی آماده میشه و میتونید به عنوان فینگرفود هم تو مهمونیاتون سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید

ویدئو از ashpazi.foodspy