دنباله‌داری که در سال ۲۰۱۴ کشف شد، بزرگ‌ترین  دنباله‌داری است که تاکنون دیده شده است.
به گزارش بس مارک به نقل از محققان در ژورنال Astrophysical Journal Letters گزارش دادند که شهابی با نام “گلوله برفی” با نام علمی C/2014 UN271 در حدود ۱۲۰ کیلومتر عرض دارد. دیوید جویت، ستاره شناس دانشگاه UCLA، اعلام کرد که این دنباله دار  حدود دو برابر پهنای رود آیلند است، اگرچه این دنباله دار بزرگ است و حتی بسیار بزرگتر از دنباله دار هالی (که کمی بیش از ۱۱ کیلومتر عرض دارد) اما هرگز با چشم غیر مسلح از زمین قابل مشاهده نخواهد بود. این شهاب اکنون حدود ۳ میلیارد کیلومتر از زمین فاصله دارد. اما در سال ۲۰۳۱ به خورشید نزدیک‌تر از ۱.۶ میلیارد کیلومتر خواهد بود، تقریباً به اندازه فاصله زحل.


نمونه هایی از دنباله دارهای بزرگ
 دنباله دار C/2014 UN271 (نمونه سمت راست)، که به نام برناردینلی-برنشتاین نیز شناخته می شود، بسیار بزرگتر از سایر دنباله دارهای شناخته شده از جمله هالی و هال باپ است.
جویت و همکارانش با کمک تصاویر جدید تلسکوپ فضایی هابل، همراه با تصاویر گرفته شده توسط تیم دیگری با طول موج های مادون قرمز اندازه دنباله دار را اندازه گرفتند. تجزیه و تحلیل نشان داد که دنباله دار تنها حدود ۳ درصد از نوری را که به آن برخورد می کند منعکس می کند درنتیجه این شیء «سیاه‌تر از زغال» است.