حلوا عربی نیاز به صبرو حوصله داره ولی نتیجه بینهایت عالی و دلچسبه…و نیاز داریم به شیرخشک شیرین که لوازم قنادی فروشا برای فروش دارن
❤موادلازم=
⚘️شیرخشک=دولیوان
⚘️آرد سفید=یک لیوان
⚘️پودرنشاسته=یک لیوان
⚘️ترکیب روغن مایع و کره=یک و نیم لیوان
❤موادلازم شهد=
⚘️شکر=دولیوان سرخالی
⚘️آب=یک و نیم لیوان
⚘️گلاب=نصف لیوان
⚘️زعفران=به مقدار لازم
❤طرزتهیه=
آب ،شکر،گلاب و زعفران رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میزاریم تا شکر آب بشه و بعد خاموش میکنیم
میزاریم کنار تا شهد از داغی و گرما بیوفته
.هر سه آردی که داشتیم رو،داخل ماهیتابه الک میکنیم و باهم مخلوط میکنیم…ترکیب روغن مایع و کره رو،به آردها اضافه میکنیم و بعد حرارت رو ،روشن میکنیم
❌️نکته=چون بعضی آردها کم روغن میبره و بعضی ها اردها بیشتر.سعی کنید روغن رو کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد طبق فیلم بشه.و اگه مواد سفت بود،دوباره بهش روغن مایع اضافه کنید
⚘️حالا دیگه حرارت رو،روشن میکنیم و شروع میکنیم با حرارت کم و ملایم موادمون رو تفت میدیم حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان میبره
وقتی رنگ مواد تیره و به دلخواه شد
حرارت رو خاموش کنید
و ماهیتابه رو بزارید کنار تا مواد خنک بشه و از داغی و گرما بیوفته
❌️نکته مهم=حتما حتما هم شهد و هم مواد حلوا باید خنک شده باشن ،این یکی از نکته های مهم پخت این حلواست تا بافتش عالی دربیاد
⚘️حالا شهد رو به مواداضافه میکنم و خوب باهم مخلوطشون میکنم و دوباره حرارت رو،روشن میکنم
موادو هی هم میزنیم تا به غلظت دلخواهم برسه
❌️این حلوا یکم حالت شُلی داره و مثل حلواهای دیگه،وسط تابه جمع نمیشه
⚘️وقتی غلظت حلوا،طبق فیلم شد،حلوا آمادست و تمااااام
داخل ظرفای مورد نظر میریزیم و با پرک بادام،خلال پسته و غنچه گل تزیین میکنیم
❌️یه طعم سوهانی و جدید و خوشمزست که مطمئنم اگه یبار تست کنید خوشتون میاد
❌️دقت کنید،شیرخشکی که از لوازم قنادی فروشی میخرین باید شیرین باشه
شور هم دایم برای چیزای دیگه مصرف میشه.
منبع:nasrin.p71