لاوا کیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات و طعم های متنوعی پخته می شود.
مواد لازم برای ۶ نفر
آرد قنادی۵۰ گرم
شکلات تلخ۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
کره۱۵۰ گرم
شکر۷۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر پودر شده به مقدار کافی
طرز تهیه لاوا کیک
مرحله اول
برای تهیه لاوا کیک در ابتدای کار شکلات را به همراه کره درون یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا ذوب شوند، سپس ترکیب کره و شکلات را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس شکر را اضافه کرده و به همزدن مواد ادامه می دهیم تا تخم مرغ ها حجیم شوند.
مرحله سوم
حالا ترکیب کره و شکلات ذوب شده را اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب های یک نفره را با کره چرب کرده و کمی پودر کاکائو درون قالب ها می پاشیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مایه کیک را درون قالب ها می ریزیم، سپس فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، قالب ها را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک ها بپزند.
مرحله پنجم
برای پخت کیک ها حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز است، پس از گذشت ۷ دقیقه برای اینکه مطمئن شویم کیک ها به طور کامل پختند، یک خلال دندان در مرکز کیک ها فرو می کنیم، اگر چیزی به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک ها پخته اند.
مرحله ششم
در این مرحله قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک ها خنک شوند. در نهایت کیک ها را از قالب ها خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با پودر قند و خامه یا بستنی تزیین کرده و سرو می کنیم.
منبع: چی شی