مواد لازم👇
برنج: ۳پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان: ۷۰۰گرم
پیاز درشت: ۱عدد
سیر: ۲حبه
کره: ۱ق.غ
زردچوبه،نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دارچین: به مقدار دلخواه
شوید خشک یا تازه: به مقدار دلخواه
زعفران
روغن حیوانی
.
لوبیامونو میشوریم و چندساعت خیس میکنیم بعد میذاریم با آب یکساعت تا یکساعت ونیم بپزه ولی له نشه چون حین دم کشیدن برنج هم باز پخته میشه.
سینه مرغو مکعبی برش میدیم و کنار میذاریم.
پیازمونم نگینی خورد میکنیم و تو مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده و زردچوبه رو اضافه میکنیم و چند ثانیه تفت میدیم.
سینه مرغو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و با حرارت بالا ده دقیقه تفت میدیم طوریکه مرغمون آب نندازه بعد بهش زعفرونو اضافه میکنیم حرارتو کمتر میکنیم و میذاریم ده دقیقه دیگه بمونه تا مرغمون بپزه.
حالا لوبیامونو از آبش درمیاریمو به مرغمون اضافه میکنیم هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط بشن.تو این مرحله میتونید شوید تازه یا خشک رو هم به موادتون اضافه کنید.
مایمون که آماده شد کنار میذاریم و برنجمونو آبکش میکنیم.برای پلوهای قاطی برنجو باید دون تر برداریم.
ته قابلمه مونو روغن میریزیم سیب زمینیارو میچینیم و روشون مقداری زعفرون میریزیم.
برنج ساده رو میریزیم روش شوید میدیم بعد مایمونو میریزیم اینکارو تا آخر ادامه میدیم.
روی یکی از لایه ها دارچین میزنیم که عطر خوبی به غذامون میده در آخرم زغفرون روی برنج میدیم و دمش میکنیم.
بعد از حدود یکساعت پلومون آماده میشه روش روغن حیوانی میدیم و تو ظرف سرومون میکشیم
.
اینم از لوبیا پلو شیرازیه خوش عطر و فوق العاده خوشمزمون که خیلی راحتم آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
منبع:  @ashpazi.foodspy