پختن غذاها در وعده افطار معمولا برای ما محدود هستند. اگر به دنبال یک افطاری هیجانانگیز و متفاوت هستید، سوفله قارچ را از دست ندهید.
مواد لازم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
ادویه به میزان لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر یک لیوان
آرد ۴ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۵۰ گرم
۱-یک تابه گود بردارید و کره را در آن ذوب کنید. زمانی که کره در حال ذوب شدن است ، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.
۲-بعد از این که قارچ ها پخته شد و رنگ آن ها تغییر کرد بهتر است آرد را به آرامی به مواد در حال تفت خوردن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود وآن را به صورت مداوم هم بزنید.
۳-زمانی که خامی آرد گرفته شد وقت آن رسیده است که شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد حالت گلوله به خود نگیرد.
۴- وقتی مواد شما غلیظ شد، میتوانید تخم مرغ ها را بشکنید و زرده آن ها را از سفیده جدا کنید.
۵-بعد از این که سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کردید و مواد درون تابه شما غلیظ شد میتوانید
زرده ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده ها پخته شود. بعد از ۵ دقیقه، مواد را از روی
حرارت بردارید و بعد ادویه های لازم را به آن اضافه کنید.
۶- حالا سفیده تخم مرغ را هم بزنید و تا جایی این کار را انجام دهید که کاملا سفت شود و اگر ظرف را برعکس کردید مواد از درون آن جا به جا نشود.
۷-زمانی که سفیده تخم مرغ سفت و سفید شد آن را با قارچ ها و موادی که درون آن وجود دارد مخلوط کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.
۸- روی ظرف را با استفاده از پنیر پیتزا بپوشانید.
۹-فر را روشن و آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۱۰-بعد از این که فر گرم شد مواد را درون ظرف مناسب بریزید و درون فر بگذارید. برای پخت سوفله قارچ ۵۰ دقیقه تا یک ساعت زمان لازم است.