اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده

مواد لازم
کره: ۸۰گرم
آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی)
شکر: ۱ق.غ
نمک: ۱پینچ
آرد: ۱لیوان
تخم مرغ متوسط: ۳عدد
وانیل: نصف ق.چ
مخلوط شکرو دارچین
خامه صبحانه: ۵۰گرم
شکلات تخته ای: ۵۰گرم
.
مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده و کشدار بشه بعد تو قیف با سرماسوره ستاره یا شکوفه میریزیم و تو روغن نسبتا داغ با طول ۱۰تا۱۲سانت با کمی فاصله از هم کاملا سرخشون میکنیم(با حرارت متوسط)
وقتی سرخ شدن رو دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافش گرفته بشه بعد تو مخلوط شکرو دارچین میغلطونیم و کنار سس شکلات سرو میکنیم.
اگر دوست دارید برای عصرونه یه شیرینی ترد و خوشمزه کنار چایی میل کنید حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید.

ویدئو از @ashpazi.foodspy