کوکوی کدو سبز و قارچ یکی از انواع غذاهای رژیمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
کدو سبز۲ عدد
فلفل پاپریکا½ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند۱ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
سیر۱ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایع به مقدار کافی
طرز تهیه کوکو کدو سبز و قارچ
مرحله اول
برای تهیه کوکو کدو سبز و قارچ رژیمی ابتدای کار قارچ را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قارچ را درون تابه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم، سپس تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ کشیده شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به همراه کدو سبز می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز و کدو سبز را درون همان تابه که قارچ را تفت دادیم اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز و کدو نرم شوند. در ادامه فلفل سبز را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل سبز را به کدو اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم مواد خنک شوند. در ادامه مخلوط کدو سبز را به همراه قارچ درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پوست زنجبیل و سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد کوکو اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا تخم مرغ را به مواد کوکو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس مایه کوکو را درون تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم یک طرف کوکو کاملا پخته و سرخ شود، سپس کوکو را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. در آخر کوکو را به همراه گوجه فرنگی و نان سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: پانامگ