اگه طرفدار باقلوا هستید و دوست دارید مدلای مختلفش رو امتحان اصلا دیدن این ویدیو رو از دست ندید😊
باقلوا کادایف یکی از اون باقلواهای جذاب و خوشمزه و در عین حال هم درست کردنش بسیار راحته واسه همینم به راحتی میتونید تو دورهمی برای مهموناتون درست کنید😍
مواد لازم برای باقالوا👇
خمیر مخصوص باقلوا: ۱بسته
رشته کادایف تر: ۲۰۰گرم
کره برای رشته ها: ۵۰گرم
کره برای خمیر: ۱۵۰گرم
مغز گردو یا انواع مغزیجات: ۱۰۰گرم
مواد لازم برای شربت👇
شکر: یک ونیم پیمانه
آب: یک ونیم پیمانه
شیرعسلی: ۲ق.غ(اختیاری)
زعفران: ۴ق.غ(اختیاری)
آب لیموترش: ۱ق.م
اول رشته های کادایف تر یا خشک رو با دستمون کمی خورد میکنیم و با کره آب شده خوب مخلوطش میکنیم و کنار میذاریم.
یکی از خمیراهای باقلوارو روی سطح کارمون میذاریم و در حین کار روی بقیه خمیرهارو با پارچه نمدار میپوشونیم تا خشک نشن روی خمیرو بوسیله قلمو کره آب شده میزنیم طوریکه همه خمیر به کره آغشته بشه بعد یه لایه دیگه از خمیرو روی خمیر اول میذاریم و دوباره چربش میکنیم و اینکارو تا پنج الی هشت لایه ادامه میدیم بعد روی نصف خمیرو با رشته های کادایف می پوشونیم و روش مغز گردوی نگینی شده میریزیم و خمیرو از یک سمت نه خیلی شل نه خیلی سفت رول میکنیم.با چاقو برشهای سه چهار سانتی می زنیم و برشهارو داخل قالب یا ظرفمون کنار هم میچینیم روشون از مابقیه کره ای که داشتیم میریزیم و تو فر ۱۷۰درجه(برقی)که از یکربع قبل گرم کردیم به مدت ۴۰دقیقه میذاریم تا روی خمیرا کاملا برشته بشه.
تو این فاصله شربتو آماده میکنیم.شکرو آبو همراه شیرعسلی داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم(مواظب سر رفتن شربت باشید به خاطر شیرعسلی که داخلش هست)وقتی دونه های شکر حل شدن و یکی دو دقیقه جوشید آب لیمو و زعفرونو اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم تا ولرم بشه.روی باقلواها که از فر دراوردیمو یکی دو دقیقه مونده میریزم و اجازه میدیم باقلواها یکی دو ساعت تو محیط بمونن و شربت جذبشون بشه.
باقلواهای جذاب و فوق العاده خوشمزمون به همین راحتی آماده شدن😍درست کنید و از خوردنش کنار یه فنجون چای لذت ببرید😋
نوش جون❤
منبع: 🆔 @ashpazi.foodspy