-,✎ترکیب بندی:
_لایه اول ترکیب توت فرنگی
_لایه دوم موس وانیلی
_لایه سوم روکش میوه ای
_لایه آخر مخمل قرمز
-,✎ترکیب توت فرنگی:
• ۳۰۰ گرم پوره توت فرنگی
• ۴۰ گرم شکر
• ۴ گرم پکتین یا ژلاتین
شکر و پکتین یا ژلاتین رو داخل یه کاسه مخلوط کن. پوره توت فرنگی رو روی حرارت ملایم بپز. وقتی پوره به دمای ۴۰ درجه سانتی گراد رسید، مخلوط شکر/پکتین یا ژلاتین رو بهش اضافه کن و مرتب هم بزن تا بجوشه. مخلوط رو داخل ۱۲ تا قالب ۸ سانتیمتری بریزو یک شب یا اگه عجله داری حداقل ۶ ساعت در فریزر استراحت بده.
-,✎روکش میوه ای:
کره سرد ۷۵ گرم
۷۵ گرم شکر قهوه ای
۷۵ گرم آرد
۸۵ گرم بادام آسیاب شده
۱ گرم نمک
۲ عدد زرده تخم مرغ
_همه مواد رو داخل غذاساز مخلوط کن. بین دو کاغذ پخت به ضخامت حدود ۷ میلی متر بازش کن. با کاتر کوکی ۸ سانتی برش بزن. روی یک سینی که کفش قالب تکسچر پهن کردی بذار و با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ بپز، بعد بذار خنک بشه.
-,✎موس وانیلی:
پودر ژلاتین ۴ گرم + ۲۴ گرم آب
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ
پودر قند ۶۰ گرم
۲۸۰ گرم خامه
_طرز تهیه:
ژلاتین رو آب کن، زرده تخم مرغ و شکر رو در ظرفی با همزن بزن تا مخلوط سفید بشه شیرُ با عصاره وانیل، داخل قابلمه ای بریز و بجوشون. وقتی به جوش اومد، مخلوط شیر رو روی مخلوط تخم مرغ + شکر بریز و هم بزن. بعد داخل قابلمه بریز و روی حرارت بذار و مرتب هم بزن تا مخلوط به دمای ۸۲ درجه سانتیگراد برسه، مواظب باش دما از این حد بیشتر نشه چون بافت خوبی نمیگیره. بعد از روی حرارت بردار سپس ژلاتین رو داخلش بریز و هم بزن، بذار تا در دمای محیط (حدود ۳۵ درجه سانتیگراد) خنک بشه. خامه فرم گرفته رو داخل میکسر یا غذاساز بریز و خوب بزن. خامه فرم گرفته رو با استفاده از لیسک به آرامی داخل موس بریز و مخلوط کن. موس رو داخل قیف بریز و نصف قالب جدید که از قالب قبلی کمی کنسولای بزرگتری داره رو باهاش پر کن، داخل هر کنسول یه ترکیب توت فرنگی بزار و با یه لایه موس وانیلی بپوشونش بعد روکش میوه ای رو بذار
-`,✎مخمل قرمز:
۱۲۰ گرم شکلات سفید
کره کاکائو ۸۰ گرم
رنگ پودری قرمز
_شکلات و کره کاکائو رو به روش بن ماری ذوب کن، رنگ رو بهش اضافه کن تا وقتی به رنگ دلخواهت در بیاد روی دسر یخ زده اسپریش (برای اسپری مخملی حتما باید دستگاه پمپ کردن داشته باشید و قیمتش از ۱۰۰ هزار تومان شروع میشه) کن دسر رو قبل از سرو به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بذار تا استراحت کنه.
_اگه نمیخوای با این روش مخملیش کنی میتونی از روش زیر استفاده کنی:
بیسکویت پتی بور رو آسیاب و الک کن.
_چند قطره رنگ خوراکی، پودر کاکائو یا قهوه بهش اضافه و با هم مخلوط کن. مواد رو آنقدر ماساژ بده تا بیسکویت خمیری شکل بشه.
۳- روی سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشون. بیسکویت خمیری رو روش پهن کن و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بده تا خیسیش گرفته بشه.
۴- خمیر بیسکویت خشک شده رو مجددا آسیاب کن و روی دسر الکش کن. به طوری که تمام سطحشُ بپوشونه
👈دوستان ممنون میشم اگه کارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید.
و روشو صاف کن و حداقل ۲۴ ساعت توی فریزر استراحت بذارش تا استراحت کنه.
منبع: ashpazi.majlesii