موادلازم :
🔹 آرد : ۲ پیمانه
🔹بکینگ پودر : ۱ ق‌چ
🔹نمک : ۱ پنس
🔹کره هم دمای محیط : ۶۰ گرم
🔹پودر قند یا پودر شکر : ۱ پیمانه سرخالی
🔹تخم مرغ : ۲ عدد
🔹 اسانس یا پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ
🔹پودر دارچین : ۱ ق‌چ ( قابل حذف )
🔹روغن مایع : ۱ ق‌غ استاندار
🔹شیر : ۴ ق‌غ استاندارد
🔹کشمش : ۱ پیمانه
🔹گردو خرد شده : ۱ پیمانه
( ترکیب کشمش و گردو باید بشه ۱/۵ یا ۲ پیمانه ).
🔶آرد ، بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و الک کنید ، کره هم دمای محیط رو با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و خمیری بشه هرچند مرتبه با لیسک دور ظرفتون رو دورگیری کنید
🔶 تخم مرغ اول رو اضافه کنید و هم بزنید و با تخم مرغ دوم وانیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی مواد یکدست شد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
🔶 مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آرد با مواد هم بزنید اگر بیش از حد هم بزنید بافت کوکیتون سفت میشه
🔶 کشمش و گردو رو با ۱ قاشق آرد مخلوط کنید و به مایع کوکی اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید ، روشو بپوشونیدو ۱ ساعت داخل یخچال بزارید.
🔶 کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مایع کوکی رو با اسکوپ بستنی با فاصله از هم توی سینی بچینید ، داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید ، وقتی کوکی ها از داغی افتادن میتونید داخل ظرف دربدار به مدت ۱ هفته داخل یخچال نگهداری کنید
فر گازی ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
فر برقی ۱۷۰ درجه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
تستر ۱۵۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

منبع: @fiuz.food