اگه شما هم از غذاهای تکراری خسته شدین این بال تندوری خوشمزه رو امتحان کنید که خیلی خوشمزه اس و هم راحت آماده میشه
مواد لازم
بال و کتف مرغ ۱۲عدد
ماست ۲ قاشق غ
زردچوبه ۱ قاشق چ سرخالی
نمک یک ق چ سرخالی
پاپریکا ۱ ق چ سر خالی
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل نصف قاشق چ
پولبیبر ۱ قاشق چ سرخالی
فلفل قرمز نوک ق
فلفل سیاه نصف ق چ
آب لیمو دو ق چ
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چ
کره ۱ قاشق غ
روغن مایع ۱ قاشق غ
ماست رو با تمام ادویه ها مخلوط کنید و آب لیمو رو هم بهش اضافه کنید .
بعد بالایی رو که روش برش زدین داخل مواد بذارین و همه جای مرغ رو مزه دار کنید و به مدت ۱ ساعت بذارین تو یخچال و بعد
توی ظرف مخصوص فر بچینید روش رو فویل بکشید
به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه توی فر بذارین با دمای ۱۸۰
۳۰ دقیقه اول با فویل بپزه بعد فویل و بردارین و بذارین بپزه اگه دوست داشتین روش سوخاری بشه ۱۰ دقیقه آخرم گریل و روشن کنید
منبع: مهشید طاهرخانی