مواد لازم:
دو پیمانه برنج
۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی
شوید ۳۰۰ گرم تازه
ادویه پلویی و پودر دارچین و زردچوبه
پیاز داغ به دلخواه

مواد لازم مرغ:
مرغ ۲ تکه
پیاز بزرگ ۱ عدد
زعفران دم کرده کلا یک چهارم ق چ(با یخ حتما آب کنید)
ادویه: تخم گشنیز، پودر سیر، پودر زنجبیل، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ
چوب دارچین ۲ تا ۳ تکه کوچک
نمک به اندازه لازم
گلاب نصف ق غ

لوبیا چشم بلبلی حدودا ۸ ساعت خیس بخوره و بعد بپزین، در حدی بپزه ولی نشه، حتما هم آبکش کنید و آب سیاهشو دور بریزین بعد به برنج اضافه کنید تا برنج تیره نشه.
این غذا پیاز داغ نداره، من به سلیقه‌ی خودم ریختم

ادویه پلویی رو از عطاری ها میتونین تهیه کنید. اگر در دسترس نداشتین، همون دارچین کافیه و میتونین مخلوط کمی پودر تخم گشنیز و‌گل محمدی و زیره بریزین. ادویه ها علاوه بر عطر خوبشون، سردی برنج هم کم میکنه و طبع غذارو‌متعادل میکنه