یکی از دستورهای فوق العاده عالی پای سیب و براتون اوردم،همانطور که گفتم از قنادیها هم بهتر و خوشمزه تر و خوشبافت تره…..پس خیلی خوشکل تحویلش بگیرید و ازش استقبال کنید.

مواد لازم برای۵ عدد:
سیب :۱ عدد
دارچین: به مقدارلازم
کره:۹۰ گرم
پودر قند:۱۰۰ گرم
تخم مرغ:۲ عدد
وانیل: یک چهارم ق چ
آرد: ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر :نصف ق چ
پودر نشاسته ذرت:۱ ق چ
روغن مایع:۲۵ گرم
نکات مهم:
۱ ق غ روغن مایع معادل ۲۰ گرمه
۱ ق غ پودر قند معادل ۱۰ گرمه
۱ پیمانه قنادی آرد معادل ۱۵۰ گرمه
پیشنهاد من به شما اینه که خیلی خیلی عالی تر میشه اگر همه ی مواد با ترازو دیجیتالی اندازه گیری بشه تا دقیقتر و نتیجه کار، با کیفیت تر بشه.
حتما مواد یخچالی رو از نیم ساعت قبل،از یخچال بیرون بزارید.
ضخامت حلقه های سیب بیشتر از ۳ میلیمتر نشه و حتما تمامی قسمت حلقه ی سیب آغشته به دارچین بشه.
حتما با فاصله تخم مرغها به مواد اضافه بشه و بین اضافه کردنشون ۱ دقیقه فاصله باشه و خوب هم زده بشه.
این پای،شیر یا ماست نداره برای همین بافت خمیرش یکم سفته اما خیلی لطیفه.پس نگران نباشید و به کارتون ادامه بدید.
فر حتما از قبل گرم بشه.
دمای فر روی ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه پای سیب خوشمزه مون اماده میشه.
اجازه بدید داخل قالب کاملا سرد بشه بعد روش و با پودر شکر پودر پسته یا پودر دارچین تزیین کنید و از قالب دربیارید.تا زمانی که داغه بهش دست نزنید.
این پای سیب یکی از خوشمزه ترین هایی بود که امتحان کردم،شما هم حتما امتحانش کنید