مواد لازم برای ۸ نفر:
  توت فرنگی تازه: یک کیلوگرم
  خامه: ۲ پیمانه
  شیر:یک چهارم  پیمانه
  شهد توت فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  عسل(شکر):۳ قاشق غذاخوری
  وانیل خالص: یک هشتم قاشق غذاخوری
بستنی همیشه جزو جدایی ناپذیر از تابستان و فصل گرم سال است.و در این بین بستنی توت‌فرنگی به خاطر طعم خاص آن، طرفدار بیشتری دارد.
 طرز تهیه:
۱-توت فرنگی‌ها را بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته شود.
۲-توت فرنگی، شیر، عسل(شکر)،شهد توت فرنگی  و وانیل را در مخلوط کن  بریزید.
 ۳-دستگاه را روشن کنید تا توت فرنگی به شکل پوره درآید.
۴-پوره توت فرنگی و خامه را با هم مخلوط کنید.
 ۵- مایه بستنی یخی توت فرنگی را در قالب بستنی بریزید.
۶- اگر قالب مخصوص بستنی ندارید می‌توانید مایه این بستنی یخی را در لیوان‌های یک بار مصرف بریزید و از آن به عنوان قالب استفاده کنید.
 ۷- چوب بستنی را درون مایه بستنی قرار دهید.
۸- هنگام سرو بستنی یخی توت فرنگی می‌توان از شهد توت فرنگی به عنوان سس بستنی استفاده کرد و آن را روی بستنی ریخت.
 نکات کلیدی
-درون مایه بستنی توت فرنگی می‌توان از تکه‌های توت فرنگی هم استفاده کرد.
– به جای شهد توت فرنگی می‌توانید مقدار عسل را بیشتر کنید.
-بستنی یخی را می‌توان با انواع میوه‌ها مانند تمشک، شاه توت، بلوبری و حتی موز و سیب ترکیب کرد که همخوانی خوبی با هم دارند.