تاحالا شربت گلمحمدی رو امتحان کردی میدونی چقد خاصیت داره
هم خوشمزه اس هم پر خاصیت
شربت گل سرخ:
اولا انتخاب نوع گل خیلی مهمه که تلخ نباشه
گل های تلخ خوراکی نیستن و باعث بیرون روی و دلپیچه میشن
استفاده از گل با رنگ صورتی پر رنگ مایل به سرخابی باعث میشه رنگ شربت خوشرنگ بشه
پس به این نکات توجه کنید
گلها را تمیز کرده شسته
داخل کاسه ریخته آب جوش اضافه کنید در حدی ک گلها را به ارامی با ملاقه ب کف کاسه هدایت کنید یک بند انگشت اب روی گلها باشد
هرچقدر آب کمتری باشد عصاره رنگ عطر و طعم زیادی داشته اما مقدار شربت کمتری خواهد داد
اندازه ای ک برایتان نوشتم ایده آلترین روش هست
بعد یک شب استراحت حتما از صافی رد کرده
گلها را به هییییچ عنواااان نچلونین
🟢چون شربت کدر میشود مگر آخر سر مجزا شربت رو درست کنین که کل شربتتون حیف نشه
به ازای هر یک پیمانه آب گل ، دو پیمانه شکر ریخته
روی حرارت بالا گذاشته
تا به جوش کف روی شربت را بردارید
اجازه دهید بجوشد و ب قوام برسد
به ازای یک کیلو گل نصف ق چ سرخالی جوهر لیمو نیازه
جوهر لیمو در یک ق آب جوش حل کرده دور تا دور قابلمه رو با این مخلوط با قلمو پاککنید
🔴هرسوالی داشتی دوستم کامنت بزار
🔴ترجیحا از ظروف استیل پیرکس لعابی استفاده شود
🔴لطفا هیچ رنگی اضافه نشود که غیر حرفه ایس و الا خیلی مصنوعی جلوه کرده و ب کام مهمان شیرین نخواهد بود
🔵رنگ شربت گل سرخ گلبهی بوده ، رنگ گل رز قرمز میشود پس افزودن رنگ خیلی چیپه
منبع: mahshidtaherkhanii