مگه داریم دسر به این خوشمزگی و لاکچری 
امروز که این دسر رو به صورت شات های تک نفره درست کردم و قبلن هم به صورت قالبی به نتیجه رسیدم تک نفره خیلی بهتر و جذابتر و در عین حال خوشمزه تره
بگو چرااا چون لازم نیست اونقدر که داخل روکز قالبی ژلاتین استفاده میکنیم تو این هم استفاده کنیم. به خاطر همین خوشمزه تر میشه 
این روکز موزا و ژله شاتوت قالبی که اموزش اونم میزارم رفت خونه مادر شوهر برای پاگشای جاری جدیده 
بریم سر اصل مطلب و اموزشش 
اینم بگم این دسر ایتالیایی هستش و اصلش همینه اونایی که میبینید فقط با دو سه قلم درست میکنن من دراوردیه 
من برای ۱۸ عدد شات موادم رو سه برابر کردم
ژله موز یک بسته
اب جوش یک و نیم لیوان
موز دو عدد برای داخل کرم و تزیین
خامه صبحانه دویست گرم من از ترکیب خامه صبحانه و خامه قنادی استفاده میکنم که خیلی خوشمزه تر میشه
پنیر ماسکارپونه یا ویلی ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین برای قالبی ۳ ق غ بعلاوه ۱٫۴لیوان اب سرد
برای لیوانی کمتر بزنید دو ق غ بعلاوه ۱٫۴لیوان اب سرد استفاده کردم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر یا پودر قند نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
گردوی خرد شده یا هر مغزیجاتی که دوست دارید
بیسکویت پتی بور یک بسته (هر کدومو چهار قسمت بکنید کافیه )
شکلات چیپسی که فوق العاده اش میکنه
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
برای قالبی اول ژله رو درست کنید و بریزید برای لیوانی اول کرم بعد ژله
برای اینکه داخل ژله موز بزارید اول کمی ژله بریزید بزارید نیم بند بشه بعد موز حلقه شده بزارید و بقیه ژله
بعد اماده شدن حداقل سه چهار ساعت بمونه تو یخچال
یه شب بمونه که بهترم میشه 
بقیه توضیحات رو داخل فیلم گفتم باز اگه سوالی بود در خدمتتونم 
حتما حتما درست کنید چون فوق العاده خوشمزه است 

منبع: ashpazii_setare