مواد لازم برای قالب پای ۲۴ سانتیمتری
-,✎مواد لازم برای کراست: (۲ برابر این مقدارو نیاز داری)
۳۱۰ گرم (۲ و ۱/۲ پیمانه) آرد همه منظوره، ۵۰ گرم آرد اضافه برای باز کردن خمیر
(۱/۴ پیمانه) شکر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری
۲۲۵ گرم (۱ پیمانه) کره سرد مکعبی خرد شده
۵-۷ قاشق غذاخوری آب یخ (۷۵-۱۰۰ میلی لیتر)
رومال تخم مرغ
-,✎مواد لازم:
کره سرد رو به صورت مکعبی برش بده و توی فریزر بذار (من برای درست کردن خمیر از غذاساز استفاده می کنم اما با دست هم درست میشه).
آرد، شکر و نمک داخل ظرف غذاساز بریز، چند بار بزن تا ترکیب شن،کره مکعبی رو اضافه کن و چند بار هم بزن تا نرم بشه،
هر بار ۱ قاشق غذاخوری آب یخ اضافه کن و هم بزن تا خمیر یکدست بشه،بعد داخل سلفون بپیچش و حداقل ۱ ساعت توی یخچال استراحت بده.
بعد که خنک شد از یخچال درش بیار و بذار چند دقیقه روی پیشخوان بمونه تا به دمای محیط برسه.
کراست پای رو به اندازه ۶ میلیمتر (۱/۴ اینچ) باز کن و داخل قالب پای بذار.
خمیر دوم رو برای کراست مشبک به صورت نوار برش بده، توی یخچال بذار تا آماده استفاده بشه.
-,✎فیلینگ:
۷۵۰ گرم توت فرنگی تازه یا منجمد*
۲ قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۲۰۰ گرم (۱پیمانه) شکر قهوه ای
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۳۰ گرم (۱/۴ پیمانه) نشاسته ذرت
*اگه توت فرنگی یخ زده داری، حتما قبل از استفاده اجازه بده کاملا یخش ذوب بشه*
حالا در یک قابلمه بزرگ توت فرنگی، آب لیمو، پوست لیمو و وانیل رو با هم مخلوط کن، شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط و به توتفرنگی اضافه کن، هم بزن تا ترکیب بشن، ۳۰ دقیقه کنار بذار، بعد روی حرارت متوسط بذارش تا توتفرنگی ها نرم بشن بعد وانیل، هل رو اضافه کن، از روی حرارت بردار و بذار کاملا خنک بشه بعد داخل کراست پای بریز.
-,✎برای درست کردن کراست توری، خمیر کراست پای دوم رو باز کن و با وردنه طرحدار روشُ شکل بده به نوارهای مساوی برش بده و روی پای آماده شده قرار بدش.
۱۵ دقیقه بذار توی سینی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، بعد که پای رو داخل فر گذاشتی دما رو به ۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش بده و ۴۰ دقیقه دیگه بپز، برای اینکه رنگش تیره نشه میتونی روشُ با فویل بپوپوشونی.
منبع: @ashpazi.majlesii
پای توت فرنگی و هل
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان