همه ما عاشق خوردن هندوانه در تابستان هستیم. اما مشکلی که وجود دارد این است که بعد از بریدن هندوانه نمی‌توانیم این میوه را تازه نگه داریم و معمولا  هندوانه طعم و مزه اش را از دست می‌دهد. در ادامه به شما چند روش برای تازه نگه داشتن هندوانه خواهیم گفت.
  هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید!
وقتی می‌خواهید هندوانه خنک مصرف کنید و آن را داخل یخچال می‌گذارید شاید به این مسئله فکر می‌کنید که اگر هندوانه را ببرید و در یخچال بگذارید میکروب‌های داخل یخچال را به خود جذب کند.
ولی باید بدانید که بهتر است هندوانه را ببرید و در یخچال بگذارید.
گذاشتن هندوانه نبریده در یخچال، باعث می‌شود که ماده بتاکاروتن آن از بین برود. این ماده در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود، ولی در دمای اتاق، آنتی اکسیدان‌های خود را حفظ می‌کند. البته نگهداری هندوانه برش زده در صورتی که روی آن پوشانده شود، اشکالی ندارد.
  خواص هندوانه گرم بیشتر است
خوردن هندوانه بسیار سرد ممکن است دلچسب‌تر باشد، اما خواص غذایی آن کمتر از هندوانه‌ای است که در دمای اتاق نگه داشته شده است.
هندوانه‌هایی که در دمای معمولی اتاق نگهداری می‌شوند، نسبت به نوع یخچالی و خیلی خنک به مراتب خواص بیشتری دارند  و دیرتر خراب می شوند .
  عمر هندوانه در یخچال کوتاه‌تر است
هندوانه حتی پس از این که از بوته‌اش چیده می‌شود، به تولید مواد مغذی ادامه می‌دهد، اما در صورت سرد شدن این روند متوقف می‌شود.
عمر معمول هندوانه در دمای ۱۳ درجه سیلسیوس پس از برداشت محصول بین ۱۴ تا ۲۱ روز است، اما در دمای یخچال طول عمر این میوه کاهش پیدا می کند و پس از یک هفته میوه خراب می شود و خواص خود را از دست می‌دهد.