شونیز شکلاتی یکی از انواع شکلات های پرطرفدار و خوشمره است که برای پذیرایی در مهمانی های خاص بسیار مناسب می باشد
مواد لازم شونیز شکلاتی
بیسکویت شکلاتی۲ پیمانه
نوتلا۴ قاشق غذاخوری
فندق به مقدار کافی
شکلات تلخ به مقدار کافی
بادام زمینی به مقدار کافی
طرز تهیه شونیز شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه شونیز شکلاتی به روش خانگی در ابتدای کار فندق را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و فندق را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه فندق ها را روی یک دستمال تمیز می ریزیم.
مرحله دوم
حالا یک دستمال دیگر روی فندق ها قرار داده و به صورت دورانی آنها را ماساژ می دهیم تا پوست اضافی آنها جدا شود. در ادامه بیسکویت پتی بور را خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا بیسکویت پودر شود.
مرحله سوم
در این مرحله نوتلا را به غذاساز اضافه کرده و مجددا میکس می کنیم تا یک خمیر شکلاتی بدست آید. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از خمیر شکلاتی جدا کرده و گرد می کنیم، سپس ۱ عدد مغز فندق تست شده درون آن قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مجددا خمیر شکلاتی را گرد کرده تا مغز فندق میان آن پنهان شود. در ادامه این مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا خمیر شکلاتی تمام شود، سپس ترافل های شکلاتی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این فاصله بادام زمینی (یا هر نوع مغز به دلخواه) را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس شکلات تلخ را درون یک کاسه مناسب خرد کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه بادام زمینی ها را درون یک تابه می ریزیم.