سلااام سلااام به دوست های نازنینم♥️♥️♥️امروز اومدم با یه پست کاربردی که خیلی برای خوشگل کردن کیک و کاپ کیک به دردمون میخوره😍😍
خامه فرم گرفته با خامه صبحانه👌🏻👌🏻
برای درست کردنش نیاز داریم به:
خامه پاکتی صورتی ۲۰۰گرمی
پودر قند نصف لیوان
نشاسته ذرت ۱ق غ
اول خامه رو با یه کاسه استیل ۲ساعت میزاریم داخل فریزر،بعد بیرون میاریم و پودر قند و نشاسته رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به هم زدن🌱🌱
حدود یک ربع هم میزنیم تا جایی که رد پره ها روی خامه بمونه و خامه یه حالت رنگ مات بگیره و برمیگردونیم نریزه،این خامه آماده ست،ومیتونیم داخل قیف بریزیم و ماسوره بزنیم…
امیدوارم درست کنید و باهاش کلی کاپ کیک خوشگل درست کنید و لذتشو ببرید👌🏻👌🏻👌🏻
این خامه برای خامه کشی خیلی مناسب نیست برای تزیین خوبه👌🏻👌🏻
دوستون دارم♥️♥️

منبع: @mamane_khooneh