کوکوی بادکوبه یا چغدرتمه پای ثابت عروس های شمال
از خوشمزه ترین و مجلسی ترین کوکوی شمالی
اصل روش پخت این کوکو فقط با تخم مرغ فراوان و مرغ هست . ما برای اقتصادی شدنش سیب زمینی و  باتخم مرغ کمتر درست میکنیم
با هر قسمت مرغ میتونین درست کنین گردن سینه ران کتف جگر
✅مواد لازم
مرغ پخته ساطوری شده ۲۵۰
تخم مرغ ۷تا ۸عدد
سیب زمینی متوسط ۲عدد
پیاز بزرگ ۲عدد
بیکینگ پودر ۱قاشق چ
رب گوجه فرنگی ۱قاشق
نمک فلفل زردچوبه و زعفران دم کرده
ابلیمو یا ابغوره ۱قاشق
زرشک به دلخواه
🌺 مرغ رو همراه پیاز نمک فلفل زردچوبه بزارین بپزه بعد ریش  و ساطوری کنین
✅سیب زمینی رو نگینی سرخ کنین
✅پیاز رو نگینی سرخ کنین
✅تمام مواد رو باهم ترکیب داخل تابه با روغن گرم با حرارت کم سرخ کنین
🌺ریختن زرشک گردو اختیاری هست
✅تخم مرغ رو خوب بزنین چون باعث پف کوکو میشه
✅با حرارت کم سرخ کنین
منبع: @ashpazi_khs