اصلا هر چی از خوبی این دستور بگم کمه😂 سالم ، بدون فر، بدون ورز اصلا یه چیزی
این نون بیشتر برای صبحانه سرو میشه با کره و چاتنی( یه چیزی مثل سس ) چون مقوی و سیز کننده است. بینش مرغ ریش ریش هم میتونید بذارید ، شما چطور میخورید؟
توی جنوب ایران هم این نون خورده میشه. خودم توی چابهار خوردم 🙋♀️
مواد لازم :
سیب زمینی یک عدد متوسط ۲۷۰ گرم
آرد یک لیوان ( دسته دار فرانسوی) ۱۲۵ گرم
آب دو لیوان ( آب رو کم کم بریزید)
پودر فلفل چیلی ۱/۲ ق چ
زردچوبه ۱/۲ ق چ
پیاز نگینی ۱ ق غ
گشنیز تازه ۱ ق غ
نمک یک ق چ سر خالی
روغن ۱ ق غ
اول سیب زمینی رو بپزید با آب بعد رنده ریز کنید یا با گوشتکوب بکوبید . اصلا با غذاساز نزنید که آدامس تحویل میگیرید😂
به سیب زمینی له شده ، پیاز ، گشنیز ، فلفل نمک زردچوبه و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید.
آب و آرد رو با هم مخلوط کنید و سیب زمینی هارو بریزید داخلش.
موادتون باید شل باشه.
تابه نچسب استفاده کنید میتونید خیلی کم چربش کنید ، ولی تفلون باشه نمیچسبه اصلا.
از مایه بریزید داخل تابه وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگه رو هم چند دقیقه بپزید☺️
دیدید چه ساده .
نوش جان
منبع: maaryam.jaberi