دیدین وقتی بادمجون میخوریم عذاب وجدان میگیریم که چقد چرب بود😂با این روش با خیال راحت بادمجون میل کنید.
✅مواد لازم:
🍆بادمجان
🍆ماست شیرین
🍆نمک
🍆روغن
✅نکات👇🏻
🍆بعد از شستن بادمجون ها پوست بگیرید از وسط نصفشون کنید با نمک ماساژ بدید زمان بدید تا آبش کمی خارج بشه بعد با دستمال خشک کنید.
🍆روغن کم داخل تابه باعث میشه همه به خورد بادمجون بره پس بیشترروغن بریزید نگران نباشید جذب نمیکنه
🍆بعد از داغ شدن روغن بادمجون ها رو از پشت داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
منبع: @cook_fateme