علی نازیک رو میتونید به عنوان غذا سروکنید با نون بربری یا به همین شکل ساده به عنوان پیش غذا

موادلازم :
تقریباً ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندیا گوساله
۱ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
۱لیوان آب داغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ -۳ عدد بادمجان متوسط
۱ کاسه ماست
۱ حبه سیر بزرگ
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
آماده سازی:
گوشت را در تابه داغ بریزید و باکره تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
حرارت را کم کنید تا گوشت یکم آب بندازه .
در این فاصله ۲ تا ۳ سوراخ کوچک روی بادمجان ها به کمک چاقو ایجاد کنید و در فر یا روی گاز کباب کنید.
برای کبابی کردن بادمجان ها داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه حدود ۳۰-۲۵ دقیقه زمان بدید تا نرم شوند.
حالا بعد از ۱۵ دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
آب و ادویه ها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید وزمان بدید تا با درب بسته بپزند.
در نهایت درب تابه را باز کرده و با حرارت زیاد به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید تا سس غلیظ شود.
بادمجان ها را از فر خارج کرده و پوست آنها را بکنید.
🔹اگر به محض بیرون آوردن از فر یاکبابی کردن روی گاز به مدت ۱۰ دقیقه آنها را در کیسه قرار بدهید، راحت تر پوستش جدا می شود.
بادمجان ها را ریز خرد کنید ،سیر، نمک و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط بادمجان را کف ظرف سرو بریزید.
بعدهم مواد گوشتی روی بورانی بادمجون بریزید .
دراخر با جعفری یا شوید تزیین کنید و داغ سرو کنید.

ویدئو از  monamaaleki