با این وضعیت گرونی روغن ، چی بهتر از آموزش یه کیک خوش بافت و خوشمزه که به روغن هم احتیاجی نداره! 😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم ( ۲ پیمانه)
ارد ۳۰۰ گرم ( ۲ پیمانه)
ارد برنج ۵۰ گرم ( ۳ ق غ نسبتا سرپر)
بکینگ پودر ۱/۲ق م
وانیل ۱/۴ق چ
شیر سرد ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو حسابی با دور تند همزن برقی میزنیم تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم دو سوم از شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم بزنید تا فرم بگیره. ( تا جایی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم چیزی روی زمین نریزه)
۲.زرده ها رو بهمراه مابقی شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و در اخر شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
۳.آرد گندم و برنج‌ رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و طی ۳-۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دیتی یا لیسک به آرومی و تو یک جهت هم میزنیم.
۴.حالا سفیده همزده رو اضافه کنید.حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله پف سفیده نخوابه.
۵. مواد کیک رو در قالب از قبل چرب شده با قطر ۲۵ سانت میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم.
۶. در نهایت هم از فر در میاریم و اجازه میدیم تا خنک‌ بشه و بعد وروی توری فلزی یا پارچه برمیگردونیم.
این کیک فوق العاده بافت پوک و نرمی داره، پفش عالیه 👌🏻 حتی برای خامه کشی هم مناسبه.😊
نوش جوونتون ❤️
منبع: @fatimaa_food