خامه کیک رو از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید
⬇️👩🏻🍳بریم سراغش👩🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟🤔
🌱خامه قنادی
🟣نکات
🔔استفاده کردن از کاسه استیل برای فرم دادن خامه
🔔تایم همزدن بستگی به قدرت همزن داره
🔔خامه رو از چند ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا حالت بستنی آب شده پیدا کنه
🔔اول با دور کند هم بزنید بعد با دور تند
🔔اگه خامه حالت براق داشته باشه ولی به نظرتون فرم گرفته باشه و رد پره های همزن روی خامه مونده باشه این فرم دهی کاذب هست در واقع نشون دهنده این هست که تکههای یخ داخل خامه هست و بعد از استفاده داخل کیک یخ ها آب میشه خامه شل میشه و کبک رو خراب میکنه
🔔 برای کاور کیک بهتره از خامه هایی با درصد چربی بالا تر استفاده کنید چون هم بهتر فرم میگیرن هم دیرتر فرمشون رو از دست میدن
🔔مارک خامه ای که من استفاده میکنم برای داخل کیک کولاک چون خوشمزه است ولی فرم دهیش مناسب نیست و گلرود طلایی، نقره ای یا سوربن برای کاور کیک چون درصد چربیشون بالاست و فرودهای خوبی دارن.
🔔هر بار به اندازه نیازتون خامه رو فرم بدین چون خامه ای که فرم گرفته دیگه قابل فرم دادن نیست و فقط میتونید داخل دسر ازش استفاده کنید
🔔اضافه همزدن باعث میشه خامه تبدیل به کره بشه و فرمش رو از دست بده
✅همزن من دستی و مارک فلر هست چندین ساله دارم وفوق العاده راضی هستم قدرتشم به شدت بالاست🥰
منبع: @cook_fateme
همه چیز درباره فرم دادن خامه قنادی
محصولات بخش فروشگاه