نان سیمیت یکی از خوشمزه ترین نان های ترکیه ست و هرچی از خوشمزگیش بگم کمه😋
این نان قدمت زیادی داره ،این نان های حلقوی پر کنجد را دستفروش ها تو چرخ های دستی می فروشن ،تاریخچه این نان به قرن ۱۵ میلادی برمی گرده تو اون زمان شاه در ماه رمضان به سربازاش نان سیمیت هدیه می داد و در فرهنگ ترکیه این نان یک پیشکش ارزشمند محسوب می شه

با این مقدار مواد می تونی دوازده تا سیمیت درست کنی:
من با نصف این مواد درست کردم که شش تا شد
آرد نان فانتزی چهار لیوان سر خالی
حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰گرم
آب ولرم نصف پیمونه
شیر ولرم یک پیمانه سر خالی
روغن مایع ۵ ق غ
خمیر مایه فوری ده گرم تقریبا یک ق غ پر
شکر نصف ق غ
نمک یک ق چ
برای روی نان؛
شیره انگور یا خرما نصف پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
کنجد بو داده به مقدار لازم
🔺بعد از اینکه خمیر جمع شد باید حتما به حدی تو میکسر ورز بدید که به تست پنجره برسه یعنی حدود ۸دقیقه با دور ۳یا ۴ میکسر،خمیر و تو ظرف حدود ۴۵دقیقه تا یکساعت استراحت بدید که حجمش زیاد بشه
🔺بعد از زمان استراحت پف خمیر و بگیرید و به چونه های ۱۰۰گرمی در بیارید روی چونه ها رو بپوشونید که خشک نشن
🔺بعد دقیقا مثل من تو فیلم چونه هارو کمی آرد پاشی کنید و به صورت بیضی باز کنید
🔺حالا شروع کنید به رول کردن و آخر کار هم خمیر و با انگشت بدوزید درست مثل فیلم، با دو تا دست خمیر و بصورت رول باریک دربیارید و در اخر بهم بپیچید و بعد هم گردش کنید،سیمیت ها رو در مخلوط آب و شیره انگور یا شیره خرما بغلتونید
و در آخر تو کنجد بو داده بغلتوتید و داخل آون تستر گرم شده بذارید روی برنامه پخت نان
🔺حدود ۱۲دقیقه زمان پختش تو آون تستر حتما فن روشن باشه که روی نون طلایی و برشته بشه
و دمای فر برقی ۱۹۰
🔺زمان پختش حدود ۲۰ دقیقه و روی برنامه فن باشه

منبع: madam_rad