یک خانه با صفای روستایی، یک جمع صمیمی و یک غذای اصیل.
ممنونیم از فاطمه جان خانم عسکری که این پلو توکی خوشمزه را درست کردند.

توکی در گویش محلی به معنی ارزن پوست کنده است.
این غذا برنج نداره اما چون ارزن یا همون توکی داخل آب قلم مثل برنج دم میشه بهش میگن پلو توکی.
استخوان قلم شتر، نخود، لوبیا قرمز، عدس، پیاز، توکی و ادویه موادی بود که برای تهیه این پلو توکی استفاده شد.
.
حاج فاطمه هم با استفاده از بافت توری مانند بدنه نخل خرما که بهش سیس میگن در حال طناب بافیست، به این طناب در زبان محلی منال میگن و به کاری که ایشون میکنه میگن منال بافی، که برای بالا رفتن از نخل استفاده میشه.

از صفحه «دورنیست»